dissabte, 20 de maig del 2017

Tallers gastronòmics per a petits i grans

El prestigiós xef català Miquel Antoja, amb una trajectòria farcida d’estrelles Michelin al costat de grans noms de la cuina internacional com Carme Ruscalleda, ens presenta dues propostes gastronòmiques: un taller pels més petits i una classe magistral pels més grans.
Creació de xuxes
Pensat per nens i nenes més grans de 5 anys que podran descobrir la màgia de la creació de llaminadures. Dolços gurmet, més sans i artesanals.
Diumenge 11 de juny de 2017 

Hora: 17:00h. 
Preu per persona: 3€ 
Lloc: Can Riera (carrer de Lola Anglada). Places limitades!
 

Menú exprés
Classe magistral en què el xef ensenyarà a preparar un menú exprés d’estiu amb tres plats: un salmorejo de maduixes, un caneló d’alvocat i unes postres protagonitzades per les textures cítriques.Diumenge 11 de juny de 2017 
Hora: 19:00 h.
Preu per persona: 7€
Lloc: Can Riera (carrer de Lola Anglada). Places limitades!


Inscripció i pagament previ a l’Ajuntament abans del 2 de juny. 
Places limitades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada