diumenge, 21 de maig de 2017

El pregoner: el millor pastisser del món!

El pregoner del Tast Tiana 2017 és un referent de la pastisseria mundial: en Christian Escribà.
És la quarta generació d’una saga de pastissers que va començar a l’any 1906 a la Gran Via de Barcelona, al número 546, on actualment encara manté el seu centenari negoci. 
El seu pare, Antoni Escribà Serra, conegut com ‘el mag de la xocolata’, va ser un dels mestres xocolaters més importants de tots els temps.  Com el seu pare i el seu besavi en Christian és un apassionat de la seva feina i per la seva creativitat i imaginació l’han definit com un autèntic creador d’emocions. Ell defineix els pastissers com a creadors de petits moments de felicitat.
 

Ha desenvolupat la seva carrera entre París i Barcelona i ell és, per exemple, el creador dels Candy Glam Rings, unes joies fetes amb peces de sucre que s’han venut a més de 16 països d’arreu del món. 

Reconegut com a Millor Pastisser d’Espanya per l’Acadèmia Espanyola de Gastronomia, és membre de l’Academie Culinaire Frances i Ambaixador de la primera marca mundial de xocolata suïssa Barry-Callebaut & Chocovic.
Entre les obres més destacades d’en Christian s’hi troben les seves espectaculars mones de xocolata gegants, les desfilades de moda amb roba comestible i els pastissos explosius creats amb Hans Gissinger, especialista en pirotècnia. 
Al setembre de 2013 va crear l’Escribà Academy, una acadèmia que vol ser un espai de referència per a tots els amants de la pastisseria creativa i la xocolata.
Amb el seu equip ha protagonitzat a Televisió de Catalunya ‘Bogeria a la pastisseria’ un reality que ensenya com és la seva feina i que hi ha entre les bambolines d’una de les pastisseries més importants del món.

Trobareu tota la informació sobre l'Escribà aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada