dimarts, 9 de maig del 2017

Cinema temàtic, degustació gastronòmica i de vins a Can Riera

Divendres 2 de juny viurem a Can Riera una tarda de cinema, vi i gastronomia amb la pel·lícula 'Un viatge de 10 metres' del cineasta suec Lasse Hallström (director de la celebrada 'Las normas de la casa de la sidra'). 
La família hindú dels Kadam es trasllada al sud de França on obren un restaurant just al davant d’un altre, d’alta cuina, que compta amb una estrella Michelin i que està regentat per la malcarada Madame Mallory (Helen Mirren).

Basada en la novel·la de Richard C. Morais, la història fluctua entre els plaers culinaris més exquisits i el contrast cultural entre els països dels protagonistes: França i la Índia. 




'Un viatge de 10 metres' és una orgia culinària de colors i sabors que aposta pel bon gust, per la bona gastronomia, per la bellesa estètica que ens farà salivar a tots els que divendres 2 de juny participem d'aquesta primera activitat del Tast Tiana 2017. 



L’activitat, que té un cost de 10€ per persona inclou el visionat del film, la participació al posterior col·loqui i una degustació gastronòmica i de vins dels restauradors i cellers participants al Tast. 
Les places són limitades. Cal inscripció i pagament previ a l'Ajuntament abans del dia 2 de juny o el mateix dia de l’activitat a Can Riera. No us ho perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada