diumenge, 5 de juny del 2016

TastetXef: un plat fred, un plat calent i 8 sopars!

S'acosta el gran dia! Només queden 5 dies perquè arrenqui la vuitena edició del Tast Tiana i amb ella, el primer concurs de cuina de la mostra, el TastetXef.  I avui ja us podem explicar quins són els dos plats que hauran de cuinar els concursants i competir entre ells per una plaça a la final.

El plat fred: GASPATXO.
El gaspatxo és una sopa freda elaborada amb ingredients crus, tradicional del sud d'Espanya i Portugal. La paraula "gaspatxo" significa originalment "barreja". La barreja l'haureu de fer vosaltres, la organització us proporcionarà un seguit d'estris de cuina i uns ingredients determinats i vosaltres haureu de demostrar el vostre talent i el bon gust a l'hora de presentar el plat.
El plat calent: POLLASTRE.
El pollastre és un dels ocells domèstics més comuns i la seva carn és la més comuna del món amb més de 24 Mil Milions d'exemplars al món. La carn de pollastre té una alta densitat de nutrients i baixa densitat energética. La organització us proporcionarà un seguit d'estris i electrodomèstics, ENTRE ELS QUALS NO HI HA EL FORN, i uns ingredients determinats que vosaltres haureu de combinar per fer el plat de pollastre més deliciós de la història. 

El premi:
Aprofitem aquest post on us expliquem quins plats heu de cuinar a la fase classificatòria del TastetXef per revelar un dels secrets millor guardats: el premi. El guanyador o guanyadora de la primera edició del TastetXef obtindrà 8 sopars per a dues persones, un a cadascun dels restauradors locals que participen al Tast Tiana 2016 (Avi Mingo, Can Roca, el Casino, el Casal, Mas Blanc, Mas Corts, les Terrasses de Sant Romà i el Tirati Tiriti).

Us imagineu quins 8 caps de setmana gastronòmics?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada