dilluns, 23 de maig del 2016

TastetXef

Una de les grans novetats del Tast Tiana 2016 és la convocatòria de la primera edició del concurs de cuina de la mostra: el TastetXef. Si sou tianencs, us hi podeu apuntar on-line aquí o omplint la butlleta d'inscripció al registre de l'Ajuntament (de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 h dimarts i dijous de 17.00 a 20.00 h).

Les bases d'aquesta primera edició del TastetXef són:

1. A la primera edició del “TastetXef” hi poden participar un total de 8 persones que s’escolliran per rigorós ordre d’inscripció. Hi pot participar qualsevol persona empadronada a Tiana, sense distinció de sexe o edat.


2. Per participar, caldrà omplir el formulari d’inscripció amb nom, cognoms, edat, dni i telèfon de contacte que trobareu a www.tiana.cat/comunicats o al registre de l’Ajuntament (de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 h. i dimarts i dijous de 17.00 a 20.00 h.).

3. El TastetXef es celebrarà a la masia de Can Riera. Seran dues semifinals, una divendres i una altra dissabte amb 4 participants cadascuna. Els guanyadors de cadascuna de les semifinals s’enfrontaran diumenge a la gran final del TastetXef que clausurarà el Tast Tiana 2016.
4. Els participants (semifinalistes) tindran 90 minuts per elaborar dos plats (un de fred i un de calent) amb els ingredients i els estris de cuina que els proporcionarà la organització. Al blog del Tast Tiana anirem donant pistes de quins són aquests dos plats que hauran de cuinar els concursants.

5. Final: els dos finalistes tindran 45 minuts per elaborar un plat amb els ingredients i els estris de cuina que els proporcionarà la organització. 

6. El jurat estarà format per restauradors participants al Tast Tiana 2016 i valoraran l’habilitat dels participants en l’elaboració del plat, el gust del mateix i la presentació final. 

7.  Premis: el guanyador del TastetXef obtindrà un gran premi relacionat amb la cuina, amb la gastronomia i amb Tiana. 

8. La presentació al concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases i del veredicte del jurat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada