dimarts, 6 de juny de 2017

El Tast més dolç

Un any més el punt dolç del Tast el posen les dues pastisseries de referència de Tiana: el Forn i Pastisseria Aixelà i el Forn Solà i Xocopau.
 
La Pastisseria Aixelà, especialitzada en pastisseria tradicional i noves propostes, oferirà al Tast: mousse variades, tartaletes, bolets dolços i esperit de taronja.

 
 
 
 
Forn i Pastisseria Aixelà
Avinguda Isaac Albéniz, 26
Carrer Matas, 97
Tel.93 395 27 02



De la seva banda, el Forn Solà i Xocopau, especialitzats en xocolata, pastisseria tradicional i creativa, oferirà les Tianes (el dolç de crema que porta el nom del poble) i un assortit de cakes.
 
 
 
Forn Solà i Xocopau
C/Sant Jaume, 6
Passatge Moragas, 12
Tel.93 395 26 02

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada