dijous, 3 de maig del 2018

Ja és aquí la desena edició del Tast Tiana

Torna el Tast Tiana i enguany promet ser molt especial donat que es compleix la desena edició de la mostra gastronòmica i del vi de Tiana. Divendres 8 de juny arrenca una de les cites anuals més esperades pels amants del bon beure i del bon menjar. El tret de sortida de la mostra el donarà  la cap de cuina i propietària del restaurant Les Cols d'Olot, la Fina Puigdevall, amb dues estrelles Michelin i dos sols de la Guia Repsol.
La cuina de la Fina Puigdevall, transmet molt amb pocs elements. Li agrada despullar els plats fins que quedi allò que és essencial, però sense perdre la poesia. És una cuina sòbria però essencial; depurada però generosa.

A banda de les activitats consolidades, com la fira comercial d'artesania i alimentació, les visites als cellers de la DO Alella o les degustacions gastronòmiques, l'organització ha previst enguany alguns canvis importants per tal d'evitar cues a l'hora de comprar els tiquets.
Així, en aquesta desena edició, hi haurà dos punts de venda situats fora del centre de la plaça de la Vila (un al carrer Sant Francesc i l'altre al costat del jardí de Lola Anglada)

Com ja és habitual, restauradors i cellers es repartiran per la plaça de la Vila, els jardins de Lola Anglada acolliran taules per fer degustacions i la masia de Can Riera tornarà a ser un punt neuràlgic i dinamitzador de la mostra com ja ho va ser l'any passat amb un cinefòrum gastronòmic, presentacions de llibres, concerts i la tercera edició del concurs de cuina 'TastetXef'.
 
 
A Can Riera també s'hi faran les presentacions de vins dels cellers participants i els cursos de cuina per als més petits que enguany impartirà Ana Casanova, responsable del blog Lovefood.

La música en directe de la DJ tianenca Irina Flake tornarà a ser un dels ingredients principals dels vespres d'aquesta edició tan especial del Tast Tiana a la que us esperem a tots i a totes.
Us esperem a tots i a totes per fer de la desena edició del Tast Tiana un esdeveniment molt i molt especial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada