dimecres, 16 de maig del 2018

Tercera edició del TastetXef

Després de l’èxit de les dues edicions anteriors del concurs de cuina de la mostra celebrat a Can Riera, el TastetXef torna amb més força que mai.



Com en l'edició de 2017, hi poden participar
 quatre equips de dues persones que hauran de demostrar davant del públic assistent que són els millors cuiners de Tiana preparant, en un temps màxim de 90 minuts, un menú complet en què hi hagi: un plat fred, un plat calent i unes postres. 


 

 

El jurat valorarà la capacitat de treballar en equip dels concursants, la originalitat del menú, el gust dels plats, la presentació i l’ordre i la neteja en l’espai de treball.


Si teniu ganes de passar-ho bé i voleu optar a guanyar un fabulós premi relacionat amb la gastronomia, busqueu-vos una parella de cuina i apunteu-vos a la tercera edició del TastetXef aquí, enviant la butlleta de participació per correu electrònic a tiana.premsa@tiana.cat o entregant-la a l’Ajuntament (de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 h. dimarts i dijous de 17.00 a 20.00 h).
Les 4 parelles (formades per dues persones) s’escolliran per rigorós ordre d’inscripció. Podeu consultar les bases reguladores del TastetXef aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada