diumenge, 11 de juny del 2017

SOREA empresa col·laboradora del Tast Tiana 2017

SOREA empresa del sector del medi ambient que gestiona tots els processos relacionats amb el cicle integral de l’aigua: la captació, la potabilització, el transport i la distribució per al consum ciutadà amb absolutes garanties sanitàries, té assolit un compromís de qualitat amb totes les llars, empreses, institucions i administracions.
El model SOREA es basa en l’excel·lència del servei prestat a tots els clients: llars i empreses. L'empresa es fonamenta en l’adaptació a les necessitats de tots els clients sense excepció, en la innovació tecnològica constant i en la gestió adequada del coneixement, com també en l’ús sostenible de tots els recursos d’aigua disponibles.
 
 
El compromís de qualitat que han assumit a SOREA amb totes les llars, empreses, institucions i administracions és la força que els impulsa a millorar cada dia.
A SOREA asseguren la gestió correcta de l’aigua des de la captació fins que arriba a tots els seus clients. Vetllen pel correcte procés de l’aigua i el supervisen, des del seu estat natural fins als complexos usos socials als quals està destinada.

Telèfon d'atenció al client de SOREA: 902 250 070.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada