dissabte, 10 de juny del 2017

DUET SPORTS TIANA empresa col·laboradora del Tast Tiana 2017

El centre Duet Sports Tiana et convida a invertir en salut i qualitat de vida. En un paratge amb magnífiques vistes a la costa del Maresme i envoltat per la Serra de Marina trobem un centre familiar, tranquil i amb tots els serveis d'un gran centre esportiu.
Duet Tiana t'ofereix una gran diversitat d'activitats esportives que ajudaran a millorar la teva qualitat de vida i la de tota la teva família. Ara que s'apropa l'estiu, el centre afegeix activitats relacionades amb l'època estival, s'adapten els horaris i s'incorporen més activitats outdoor, es preparen festes, esdeveniments, competicions, invitacions per familiars i un llarg etcètera que podreu anar descobrint.
 

Aquest any, per exemple, es farà un concurs de "selfies" realitzant les activitats del centre. Molt aviat veureu de què es tracta. L'estiu és l'època ideal per atrevir-se a fer més activitats a l'aire lliure que de costum. Deixant-se portar pel caràcter mediterrani, Duet Sports Tiana proposa activitats grupals, diferents i divertides i en molts casos relacionades amb l'aigua i el sol. Tot això va acompanyat d'una oferta molt especial, l'Abonament Estiu, que et permet organitzar el teu estiu com vulguis d'una manera personalitzada. De juny a setembre pots escollir un mínim de dos mesos i un màxim de quatre amb matrícula gratuïta i un preu reduït.
Informa't al centre o a la web jordimari.duetsports.com de l'Abonament Estiu Familiar + fills gratis. No esperis més i gaudeix de l'estiu més saludable amb Duet Sports Tiana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada