dijous, 9 de juny de 2016

Visca la xocolata!

La Festa Major Petita i el Tast Tiana es donen la mà per portar al poble al xef Miquel Antoja, amb una trajectòria plena d’estrelles Michelin i que actualment és responsable de cuina del restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda.
A les 17h. de diumenge de la tarda conduirà un dinàmic i participatiu taller de xocolata per als més petits (a partir de 5 anys).
Els ensenyarà el temperat de la xocolata per poder treballar-la correctament i elaboraran ous “Kinder”, piruletes i roques de xocolata amb llet.
Per als adults també s’ha organitzat una degustació de xocolata en la que el mateix Miquel Antoja ensenyarà el procés de temperat de la xocolata al 70% de cacau i s’elaboraran 4 receptes, una per a cada vi que l’acompanyarà.
Lloc: Can Riera (carrer de Lola Anglada)
17.00 h Taller de xocolata per a nens i nenes
19.00 h Degustació de xocolata per a adults
Places exhaurides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada