dimecres, 4 de maig del 2016

Tastets musicals

Com és habitual, al Tast Tiana s'organitzen un seguit d'activitats culturals paral·leles a les pròpiament gastronòmiques. Enguany per alimentar l'esperit amb bona música comptarem amb l'actuació d'ADT En Acústicuna formació de tres músics del Maresme que versionen èxits nacionals i internacionals de tots els temps.



Fan un recorregut pels anys 50 i 60 fins arribar als nostres dies recordant els hits que han marcat les nostres vides com Stevie Wonder, Creedence, Beatles, Nino Bravo, Jarabe de Palo, Fito y Fitipaldis o els Sopa de Cabra, entre molts altres.


Podreu escoltar als ADT En Acústic divendres 10 de juny, a les 21.00 h al Jardins de Lola Anglada
I dissabte més música amb Decib-elles ... 


Amb un so acústic i natural, sense filtres, Decib-elles ofereix una reinterpretació intimista de grans èxits, on la veu és sempre el principal protagonista. Aquest jove quartet vocal femení s’atreveix amb arranjaments de cançons que van des del pop a la rumba, passant pel rock o el soul, combinant repertori a cappella amb percussió corporal i algun instrument.


Les seves integrants són quatre amigues amb una sòlida formació musical, que després de compartir més de 15 anys de cant coral a l’Aula de So de Sant Cugat s’han engrescat a fer un pas més enllà, utilitzant el bagatge per crear una proposta musical nova, lliure i desenfadada. Podreu gaudir de l’harmonia, l'elegància i la frescor d'aquestes 4 noies dissabte 11 de juny, a les 21.00 h als Jardins de Lola Anglada

Tots els concerts del Tast Tiana, són gratuïts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada