dijous, 19 de maig del 2016

El pregoner del Tast Tiana

Es diu Fermí Fernández Franklin. Va néixer a Londres l’any 1963. És actor, humorista, presentador, locutor de ràdio i un apassionat del bon menjar i el bon beure.
Va començar a la ràdio fa gairebé 30 anys al costat d’Andreu Buenafuente i Oriol Grau al mític “El Terrat” i des d’aleshores ha compaginat televisió, ràdio, doblatge i teatre.
En televisió ha format part de programes com “Sense Títol”, “La Cosa Nostra”, “Una altra cosa” “HomoZapping”, “Buenafuente”, “Sota terra” o “Buenas noches y Buenafuente” entre d’altres. Ha interpretat personatges a sèries com “El cor de la ciutat” o “Majoria absoluta”.  Actualment és un dels actors dels programes  d’humor  “Polònia” i “Crackòvia”.
Pel que fa al teatre, ha dirigit obres com “Creeps. On és el teu límit?” o “Poques vergonyes”  i   ha interpretat “El sexe nostre de cada dia”, “Amb pedres a les butxaques”, “La vida mata”, “Histèria Sagrada” o “Pararapapà” entre moltes d’altres.
Actualment, està de gira per Catalunya amb “El Sommelier” una obra dirigida per Toni Albà que uneix dues de les seves grans passions: el vi i la interpretació. A “El Sommelier” en Fermí interpreta a Romà Lentini, Màster of Wine Mundial i Nas d’Or Universal, posseïdor d’una capacitat olfactiva excepcional que aplica de manera obsessiva i malaltissa a la seva vida quotidiana. Un monòleg complexe, amb notes agredolces i un final saborós escrit pel mateix actor i pel dramaturg Toni Orensanz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada