dilluns, 15 de maig del 2017

Segona edició del 'TastetXef'

Després de l’èxit de la primera edició del concurs de cuina de la mostra celebrat a Can Riera, el TastetXef torna renovat i amb molta més força.

La gran novetat d'enguany és que es concursa en parella: quatre equips de dues persones hauran de demostrar davant del públic assistent que són els millors cuiners de Tiana preparant, en un temps màxim de 90 minuts, un menú complet en què hi hagi: un plat fred, un plat calent i unes postres. 
El jurat valorarà la capacitat de treballar en equip dels concursants, la originalitat del menú, el gust dels plats, la presentació i l’ordre i la neteja en l’espai de treball.
En la primera edició del TastetXef vam viure una final molt igualada entre la Merche González i la Magda Luelmo que finalment es va acabar imposant, guanyant un sopar per a dues persones a cadascun dels restaurants participants en el Tast Tiana, és a dir, 8 sopars.
Si teniu ganes de passar-ho bé i voleu optar a guanyar un fabulós premi relacionat amb Tiana i amb la gastronomia, busqueu-vos una parella de cuina i apunteu-vos a la segona edició del TastetXef aquí, enviant la butlleta de participació per correu electrònic a premsa.tiana@tiana.cat o entregant-la a l’Ajuntament (de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 h. dimarts i dijous de 17.00 a 20.00 h).
Les 4 parelles (formades per dues persones) s’escolliran per rigorós ordre d’inscripció. Els participants han d’estar empadronats a Tiana. Podeu consultar les bases reguladores del  TastetXef aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada