dimecres, 27 d’abril del 2016

Arriben el Tast Tiana i la Festa Major Petita

Del 10 al 13 de juny la festa i la gastronomia són les protagonistes.

El mes de juny la gastronomia i la festa prenen els carrers de Tiana. A la vuitena edició de la mostra gastronòmica i del vi, a més de les activitats consolidades com les visites als cellers de la DO Alella, les actuacions musicals, les degustacions, el cinefòrum o el pregó de benvinguda, cal sumar-hi enguany un concurs de cuina que es farà a Can Riera i la presentació dels vins dels cellers participants. A 
banda de la restauració local comptarem amb tres restaurants convidats.



Com ja és habitual l’ACIST (Associació de Comerciants i Serveis Tianencs) organitza en col·laboració amb l’Ajuntament la Fira Comercial que podreu visitar al carrer Marqués de Monistrol.


Pel que fa a la Festa Major Petita, tindrem la cantata, l’scrabble en català, la ballada de sardanes (que canvia d’hora i es farà dissabte a la tarda), la 23ena trobada de puntaires i la degustació de truites. Com a novetats d’aquesta edició hi haurà l’espectacle "Tots a Taula" de Marc Parrot i Eva Armisén, o els tallers de xocolata i manualitats, entre d’altres.

Trobareu més informació a la web de l’Ajuntament de Tiana al Facebook del Tast Tiana i a l’usuari Twitter del Tast Tiana de Twitter.

1 comentari: