dimecres, 15 de maig del 2019

Ja tenim aquí el Tast Tiana 2019

El 14 de juny torna el Tast Tiana amb més força que mai. L'onzena edició de la mostra gastronòmica i del vi de Tiana arrenca divendres 14 de juny amb el pregó que enguany realitzarà un dels xefs més creatius, visionaris i reconeguts internacionalment: Carles Abellan.
La cuina d’en Carles Abellan és una cuina tradicional, actualitzada i creativa però que toca de peus a terra. Actualment és responsable dels tres establiments del Tapas 24 a Barcelona, ENA a l'Hotel Alfonso XIII de Sevilla i La Barra que estrena nova ubicació a l’Hotel W de Barcelona.
En aquesta onzena edició repeteixen les activitats consolidades: la fira comercial d'artesania i alimentació, les visites als cellers de la DO Alella i les degustacions gastronòmiques. 
La venda de tiquets i donats els bons resultats de l'any passat, es farà en dos punts de venda situats fora del centre de la plaça: un al carrer Sant Francesc i l'altre al costat del jardí de Lola Anglada.
Com ja és habitual, restauradors i cellers es repartiran per la plaça de la Vila, els jardins de Lola Anglada acolliran taules per fer degustacions i la masia de Can Riera tornarà a ser un punt neuràlgic i dinamitzador de la mostra com ja ho va ser l'any passat amb un cinefòrum gastronòmic que se celebrarà el divendres 7 de juny, un taller de presentació dels vins dels cellers conduït per la sommelier Meritxell Falgueras, tallers de cuina per a totes les edats a càrrec del xef Miquel Antoja i un show cooking del xef Jordi Casas Casanovas.

La música en directe de la DJ tianenca Irina Flake tornarà a ser un dels ingredients principals dels vespres d'aquesta nova edició del Tast Tiana.
Us esperem a tots i a totes per fer de la desena edició del Tast Tiana un esdeveniment molt i molt especial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada