dimecres, 23 de maig del 2018

Tarda de cine a Can Riera

Divendres 1 de juny arrenquen les activitats de la desena edició del Tast Tiana i ho fa amb una activitat que uneix vi, gastronomia i cinema: la projecció de la pel·lícula "Deliciosa Martha" de la directora alemanya Sandra Nettelbeck.
Martha és una encantadora cuinera que realitza veritables obres d'art en un petit restaurant d'Hamburg. Tot i així la seva vida és bastant monòtona. És introvertida, gairebé no té vida social i es dedica amb passió al seu treball. Però la seva vida canviarà de sobte quan la seva germana, una dona soltera que vivia sola amb la seva filla de vuit anys, mor en un accident. 

Martha es fa càrrec de la seva neboda Lina, que pateix molt per la mort de la seva mare. Només la presència de Mario, un company italià de Martha, posarà una mica d'alegria i de pasta a les seves vides.

 
L’activitat, que té un cost de 10€ per persona inclou el visionat del film, la participació al posterior col·loqui i una degustació gastronòmica i de vins dels restauradors i cellers participants al Tast. 

L'aforament és limitat. Inscripció i pagament previ a l'Ajuntament o el mateix dia de l’activitat a Can Riera (SI ENCARA QUEDEN PLACES). Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada